HÄR FÖRBEREDS MODEVISNINGEN...

Susanne vid klädhängare

Susanna är ansvarig för utprovning av kläderna till alla modeller. Ett jobb som kräver sin man, fel - kvinna. Detta projekt  påbörjades redan i måndags med färgteman, storlekar, vem passar i vilka färger m.m. Idag (söndag) har alla 16? modeller varit och provat ut sina plagg och sen kommer alla byxor som ska ändras i längd, larm och etiketter plockas bort, smycken och detaljer fixas. Dagarna innan visningarna är hektiska, förberedelse är A och O. Susanna kommer somna utan godnattsaga på torsdagkväll, tror jag. Bra jobbat,  Sus!

Visningarna är slutsålda sen nån vecka tillbaka, i år släpptes 320 biljetter! Stora Hotellet får den äran att ha oss, som vanligt med lite förtäring och ett glas vin! Stämningen brukar vara på topp, både hos gästerna och bakom bland modellerna...

Modellerna är Du och Jag. Vänner till AnnaMaria, släktingar och anställda. Alla är vi vanligt folk, i vanliga storlekar med vanliga drömmar. Vi bjuder på oss själva för att vi tycker det är kul, vi hjälper varann med dragkejor, hålla speglar, hårspray och sminkning. Ingen förväntar sig något  modellkontrakt från Elite eller Mikas...Detta... ihop med övriga ingredienser såsom god mat och dryck, roliga kommentater från speakern, vänninorna bredvid och en flukt på höstmodet gör en alldeles vanlig tisdag eller onsdag till något minnesvärt.

Vi kanske ses?

Annika Anka


SKÖNARE LINNE FINNS INTE...



Har varit och hälsat på hos min mamma och syster i Karlskrona under helgen, och blivit såååå ompysslad. Därför har Bloggen fått vila några dar.

Det här är mitt nya bh-linne från GLOZZY. Det har en stödjande funktion vid bysten, inga sömmar, är osynligt under kläderna och känns som en silkeshandske mot huden!!! Ett sånt linne önskar jag till alla - för som skrivet - skönare linne finns inte...Visste du att märket GLOZZY även har bälte, scarves,trosor och stödstrumpor (något som alla borde skaffa som går och står mer än 20 min. om dan, alltså inget bara för vårdpersonal och thailandsrenenärer).

Så ta hand om dig... ge dig själv lite sköna "under," så vi kan bevara vår mjukhet i den hårda världen.


Go`natt från Blå Bloggen



Snyggaste jackan i butiken!


Det här är bara så rätt...Vilken ullkappa! FRIEDA & FREDDIES är ett helt nytt märke i butiken. Jag tror detta blir min nya vinter-snygg-kappa. Den stylade vovven finns alltid med på FRIEDA & FREDDIES imagebilder. Någon hund blir det dock inte i min handväska, fast jag vet att det skulle ha gjort mina barn överlyckliga. Kanske vår kanin, King Kong, vill extraknäcka? 


Fredag på jobbet i min lila topp...




Så här såg det ut... toppen från Peppercorn och matchande scarves, som jag lovade Er bild på. Trivdes kanonbra i dessa plagg, mjukt skönt i bomull och ändå kände jag mig "klädd". Ge gärna kommentar på detta!

Trevlig helg från "Blå Bloggen"

Höstens färgpalett 2008

Höstens färgpalett

 Ska jag handplocka en av  trendfärgerna just nu bli det LILA som är kaxig nykomling i min garderob...
Många nordiska kvinnor är ljusa i hyn denna period om året ( inkluderat mig själv). Efter tappra försök att se solbränd ut i med både kastanjevatten och rouge inser jag att det bästa och definitivt ENKLASTE sättet att få just detta är faktiskt att ta på sig en topp i en STARK färg!!! Så i morgon blir det  lila topp från Peppercorn med matchande scarves från Passigatti. Återkommer med foto på detta...

Spännande kavaj från Pardon




Denna kavaj kom till butiken i fredags. Den har dragkedjor och blandade detaljer på framstycket med det är där bak det händer!!! Kolla in ryggen!!! Så läcker att det inte behövs nåt mer än en svart snygg byxa eller kjol till. Sen kan man gå på vilken fin bjudning som helst... Medn den funkar precis lika bra till svarta jeans en dag på jobbet. Fram för fler sådana plagg som blir vad man sätter till... 

Min chef är en drake...och det är sant!


Halsband

Iallafall enligt det kinesiska horoskopet . Det här är en helt ny smyckeserie, som vi köpte in på modemässan i Köpenhamn för ett par veckor sen. Handmålat porslin med horoskop från Kina... Buddha gav utvalda djur egenskaper, som sen ligger till grund för horoskopet.
Man kan tex vara Drake, Hund, Tupp, Råtta, Orm och Häst... Dessa smycket har blivit jättepoppis i butiken, är vackra att bära och sägs dessutom vara lyckobringande och ge tur. Kom in så ska vi berätta vilket djur du är, och se om dina egenskaper stämmer...

RSS 2.0