Kontorschef med extratillägg för glädjespridning i fikarummet...



VOFF! VOFF! Äntligen min tur att bli presenterad. Jag lyssnar när dom ropar Biggles, men mitt riktiga rasnamn är (hålli er nu)... PETIT BASSET GRIFFON VENDÉEN. Jag är en jakthund från Frankrike som karaktäriseras av  klokhet, trevlig i humöret, lugn och social. Egenskaper som jag dagligen får användning för i min befattning som manlig kontorschef bland nio höns...

Matte AnnaMaria är min ögonsten livet ut, punkt slut... men genom att dela med sig av matlådor, klia mig på magen och gå ut med mig ibland kan övriga anställda på företaget klättra med raketfart på favortlistan... Så tänker en HUND!

Så om Ni trevliga Boutique Blå-mattar bara kunde ta med era söta tikflickor när ni shoppar så skulle livet som kontorschef  vara perfekt...

VOFF OCH VIFT från Biggles

  

MARIE OCH JAG - EN VANLIG DAG...





DAGSFÄRSKT FOTO, TAGET FÖR NÅGRA TIMMAR SEN. UTAN ATT HA SYNKAT IHOP OSS OM KLÄDVAL LYCKADES VI HA SAMMA OUTFIT PÅ OSS IDAG, TOM HALSDUKEN ÄR LIKA!

DET GAV OSS ETT GOTT SKRATT PÅ MORGONEN OCH SEN FORTSATTE HELA DAGEN I DET GODA HUMÖRETS TECKEN...

"DET ÄR KUL NÄR MAN HAR ROLIGT FÖR DÅ BLIR ALLT SÅ SKOJ"

HÖSTIG HÄLSNING FRÅN ANNIKA
(INTE BARA MAMMA, UTAN BLOGGARE OCKSÅ)


PSST...SMYG IN PÅ LAGRET...


SÅ HÄR SER DET UT BAKOM LAGERDÖRREN. HÄR LIGGER STICKADE TRÖJOR PÅ LÅNGA RADER I FÄRGER OCH STORLEKSORDNING. HÄR SKER UPPACKNING, PRISMÄRKNING, LARMNING, ÅNGNING, TEST OCH KONTROLL AV PLAGGET INNAN DET KOMMER UT I BUTIKEN.

DET SÄGS ATT LAGRET ÄR BUTIKENS HJÄRTA- OCH HOS OSS HETER HJÄRTAT EMELIE-ATT BUTIKENS HJÄRNA HETER ANNAMARIA, DET VET VÄL ALLA REDAN !!!

NU BLIR DET GODNATTSAGA FÖR B1 (LINUS) OCH B2 (RASMUS)

MVH BLÅ- BLOGG-BÖNAN





RÄNTAN HIT OCH DIT - I VÅR KUNDKLUBB GÄLLER ALLTID 5% - IGÅR, IDAG OCH IMORGON!



NY SKYLTNING I VÄNSTRA FÖNSTRET.

TEMAT "WALL STREET" KÄNNS HÖGAKTULLT OCH LITE KAXIGT ATT GÖRA MED TANKE PÅ FINANSKRISEN...
KUL ATT KUNNA ANVÄNDA DAGSFÄRSKA TIDNINGAR FRÅN USA OCH NÅGRA  ÄKTA DOLLAR, TACK VARE ATT MIN MAN NYLIGEN ÄR HEMKOMMEN FRÅN WASHINGTON.

SMYCKEN FRÅN PILGRIM. SKYLTDOCKORNA KLÄR JAG I DRÄKTER FRÅN KELLO OCH PARDON. DRESSAT I DAG ÄR INTE NÖDVÄNDIGTVIS KAVAJ OCH KJOL. EN CARDIGAN ELLER JACKA MED MATCHAD BYXA ÄR PRECIS LIKA VÄLKLÄTT.


Jag ramlade inte...

Bild från vår modevisning 08

En liten morgon-blogg bara... mellan tandborstningar och mellislådor!

Modevisningen blev succe! Härliga publik som hade nära till skratt när AnnaMaria bjöd på sig själv,som både speaker och ägarinna. Vilken respons vi fick i butiken dagen efter! Direkt på morgonen var det fullt med kunder som hade sett visningen och visste vad de ville ha. Vi har fotat alla modellerna med de kläder som visades, så om man inte riktigt minns, kan man titta på fotona i butiken.

Massor av bilder kommer läggas ut under fliken modevisning på hemsidan inom kort, men vi har inte fått korten från fotograferna än.

Vore kul att veta vad du tyckte om visningen! Var du där? Var musiken bra? Smakade maten?
Du kan skriva en kommentar till mig här nedanför!

Nu måste barnen till skolan!
Trevlig Helg

Bloggbönan

RSS 2.0