JAG VILL HA SNÖ...




SNÖ OF SWEDEN...har kommit med sina färgsprakande sommarsmycken!!! Som jag har längtat...Jag visste att dom skulle vara coola men att det kunde vara så snyggt...

Snö är ett märke som lyckas förnya sig och komma med nya trender varje kollektion.Nu gäller läder, skinn och remmar både i armband och halsband. Urläckra färger!

Du måste komma in och titta! Jag har redan köpt ett nytt halsband och armband som jag självklart ska ha på måndag "at work".

See you then...

Tunika-Annika

Vad är ett vårtecken?


Det här är ett vårtecken för mig... att påskliljorna kommer från Ica och inte är uppdrivna från lökar spelar  ingen som helst roll. Vem hinner plantera lökar?

Andra vårtecken från denna helgen; när de första grilldofterna sprider sig från grannarna, när karlarna på gatan byter till sommardäck och tvättar bilen, när barnen provar rollerblades och tar fram kick-biken som legat bortglömd i förrådet under vintern,  när barnen sitter och äter klubbor på Lottas trapp, när Henke tar fram motercykeln.

Men det mest oförglömligaste vårtecknet var nog när Linus 5år på Mulleskolan i lördags plötsligt stod öga mot öga med en ÄLG!!! - Mamma, mamma jag har sett en älg, ropa han glatt när han kom hem. -Den var nästan lika stor som du!

Vad är vårtecken för dig?


Tunika-Annika


RSS 2.0