Ordning och reda...



Hjärtat i huset... kvinnans garderob.

När vi byggde ut huset 2004 fanns en walk in closet överst på min önskelista. Den är inte extremt stor men den är välplanerad( och välfylld).

Har precis gjort en ordentlig vårrensning... allt som inte använts det senaste året lämnas till klädinsamling eller hamnar på vinden. Ni anar inte hur skönt det är att rensa ut! 

Hänger allt i färgordning med favotirplaggen längst fram. De svarta plaggen längst bak och de ljusa där fram, detta gör att garderoben känns större och ljusare.

Det finns ett uttryck som säger att du ska kasta ett gammalt plagg varje gång du köper ett nytt...så ut med det gamla och in med det nya...så ska du se att våren kommer snart!

Lycka till med rensningen!

Tunika-Annika

Kl.08.20 Torsdag - på väg till jobbet...




Detta är min senaste favorit kjol! Underbara är dessa grafiska sextiotalsmönster som är så heta igen. Kjolen kommer från Hillevi och kostar 449:-. Matchas upp med linne Peppercorn 149:- och kofta Signature 449:-.Halsband från Snö 149:-Tights från Topeco 149:-, Trosa och Bh Trofé 129;- respektive 199:-.

Lovade att skriva att det var min 10-åriga son Rasmus som fotade..

PS! Vill du se hur det ser ut i min garderob? Kolla bloggen nästa vecka...

Trevlig helg!

Tunika-Annika

Söta Susanne...


...provar en korallfärgad klänning som landat på lastkajen i dag. Har Ni sett något så sött? Den kommer också i en lila nyans...Den är en ballongmodell med påsydda rosor vid halsringning. Kommer ifrån märket 2-biz och blir din för 799:-

Tack och Hej

Tunika-Annika

RSS 2.0