HÄR FÖRBEREDS MODEVISNINGEN...

Susanne vid klädhängare

Susanna är ansvarig för utprovning av kläderna till alla modeller. Ett jobb som kräver sin man, fel - kvinna. Detta projekt  påbörjades redan i måndags med färgteman, storlekar, vem passar i vilka färger m.m. Idag (söndag) har alla 16? modeller varit och provat ut sina plagg och sen kommer alla byxor som ska ändras i längd, larm och etiketter plockas bort, smycken och detaljer fixas. Dagarna innan visningarna är hektiska, förberedelse är A och O. Susanna kommer somna utan godnattsaga på torsdagkväll, tror jag. Bra jobbat,  Sus!

Visningarna är slutsålda sen nån vecka tillbaka, i år släpptes 320 biljetter! Stora Hotellet får den äran att ha oss, som vanligt med lite förtäring och ett glas vin! Stämningen brukar vara på topp, både hos gästerna och bakom bland modellerna...

Modellerna är Du och Jag. Vänner till AnnaMaria, släktingar och anställda. Alla är vi vanligt folk, i vanliga storlekar med vanliga drömmar. Vi bjuder på oss själva för att vi tycker det är kul, vi hjälper varann med dragkejor, hålla speglar, hårspray och sminkning. Ingen förväntar sig något  modellkontrakt från Elite eller Mikas...Detta... ihop med övriga ingredienser såsom god mat och dryck, roliga kommentater från speakern, vänninorna bredvid och en flukt på höstmodet gör en alldeles vanlig tisdag eller onsdag till något minnesvärt.

Vi kanske ses?

Annika Anka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0